Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00

Frågor

När kommer mina varor?

- I din orderbekräftelse (inte kvittot från vår webbshop) hittar du leveransveckan som vi förväntar oss att leverera. Du kommer vanligtvis att få ett e-postmeddelande från oss när varan har skickats från vårt lager. Här kan du följa artikeln om den inte har dykt upp inom några dagar.

Hur ändrar jag leveransadressen efter att artikeln har skickats?

- Vi kan vanligtvis ändra en leveransadress om artikeln ännu inte är på väg ut med bil från närmaste terminal. Det kan dock medföra extra kostnader för extra leverans. Men ring oss och skicka ett e-postmeddelande med adressen till vilken du vill att varan ska levereras.

När kommer min räkning?

- Vi skickar vanligtvis bara fakturan när vi har levererat varorna. Fraktens faktura följer vanligtvis den första fakturan om delleverans.
Om du har betalat med kreditkort och vill ha (utöver kvittot från webbshoppen) också en faktura kan vi skicka den på begäran.

Kan jag få rabatt på min beställning?

- På flera artiklar finns det redan volymrabatter i webbshoppen.
- Om du ingår i ett kommunalt avtal får du vanligtvis specialpriser eller en rabattprocent beroende på avtalet.
- Köper du för mer än 3000 DKK exkl. Moms, du kan få 8% rabatt på en beställning i webbshoppen.
- Vi är vanligtvis där för att prata med, särskilt om du har hittat varan till ett lägre pris någon annanstans eller om du handlar för ett större belopp.

Varför tar det så lång tid att tömma Airtrack Pro för luft?

- 1) Håll ""läppen / tungan"" i pipen uppåt / öppen tills den kan hålla sig själv (det kan ta 30-60 sekunder).
- 2) Placera vid behov adaptern i slangen innan du skruvar fast den på uttaget så att den håller ""läppen / tungan"" på plats.
- 3) Ställ in fläkten så att den suger när toppen av lufttrycket har tagits av Airtrack.Kom ihåg att fläkten kan gå i högst 15 minuter, så ställ in ett larm om du lämnar det. Om luftvägarna är blockerade eller kör i mer än 15 minuter, bränn bort fläkten.

Kan tennisbollkastare användas på grus?

- Grus eller lera bär mer på maskinen än om det inte finns grus, men vi har nästan uteslutande levererat maskinen för användning på grus.
- Rengöring med lufttryck, mjuk borste kan med fördel göras efter varje säsong. Och undvik vatten och våt sand ...
- Ingen livslängd är inställd, eftersom det beror enormt på mängden användning i timmar, förvaring och användning utomhus / inomhus och rengöring etc.