Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00

Cookies

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator eller motsvarande för att erkänna det. Det finns ingen personlig information som lagras i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

Användning av personuppgifter

Personuppgifter aldrig ut till tredje part, om du inte uttrycka samtycke och vi aldrig samla in personlig information om du inte har gett oss denna information vid registreringen, inköp, eller delta i en undersökning, etc. Här samlas till exempel. Information om namn, adress, postnummer, e-post, kön, ålder, intressen, attityder och kunskap om olika ämnen.

Personuppgifter används för att slutföra köpet eller tjänst för vilken informationen samlas in genom. Informationen används också för att få mer bekant med dig och andra användare av webbplatsen. Dessa användningar kan inkludera omfatta studier och analyser för att förbättra våra produkter, tjänster och tekniker, och visa innehåll och reklam som är anpassade till dina intressen och hobbies.

Kontakta oss för. personlig information

Om du vill ha tillgång till de uppgifter som registreras om dig på Presenco Sport A/S, kontakta post@presencosport.dk eller telefon 75 50 60 11. Finns det registrerade felaktiga uppgifter, eller om du har andra invändningar, samma kontaktinformation dig . Du har möjlighet att få en inblick i den information som registrerats om dig och du får invända mot registreringen i enlighet med bestämmelserna i lagen om integritetsskydd.

Skydd av personuppgifter

Enligt Personuppgiftslagen är personlig information förvaras säkert och konfidentiellt. Vi lagrar dina personuppgifter på datorer med begränsad tillgång som är placerade i kontrollerade anläggningar och vår säkerhet kontrolleras regelbundet för att avgöra om vår användarinformation hanteras säkert, och alltid med tanke på dina rättigheter som användare. Vi kan inte garantera 100 procent säkerhet för dataöverföringar via Internet. Detta innebär att det kan finnas en risk för att andra obehöriga får tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Således lämnat din personliga information på egen risk.

Personuppgifter raderas eller avidentifieras kontinuerligt som det ändamål som de samlades in, avslutas. Personuppgifter lagras längre än 12 månader efter användning.

Den snabba utvecklingen av Internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan vara nödvändig. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för hantering av personuppgifter. Om vi ​​gör det kommer vi att rätta till uppenbara revidera ""senast uppdaterad"" datum längst ner. I händelse av väsentliga förändringar kommer vi att meddela dig i form av en synlig meddelande på våra webbplatser.

I den mån som behandlar personuppgifter om dig, du är under Privacy Act rätt att få information om vilka personuppgifter kan hänföras till dig. Om det visar sig att information eller data behandlas om dig är felaktig eller vilseledande har du rätt att kräva rättelse, utplåning eller blockering. Du kan alltid invända mot information om dig mottagliga för behandling. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke. Du har möjlighet att klaga på behandlingen av information och uppgifter om dig. Klagomål med dataskyddsmyndigheten, jfr .. Protection Act § 58 punkt. Först

Annars hänvisar vi till vår sekretesspolicy här som du hittar här: Personsonalepolitik

För att radera eller blockera cookies

https://minecookies.org/cookiehandtering

Syftet med cookies på vår hemsida

- Tekniskt funktionalitet så att vi kan komma ihåg dina inställningar.
- trafikmätning, så vi vet hur många som besöker vår webbplats och kan dokumentera detta till annonsörerna.
- Inriktning av reklam, så att vi kan visa dig annonser vi tycker är mest relevanta och hur ofta samma annons visas.

Sajten använder cookies från följande tredje parter som har tillgång till dessa cookies:

Google Analytics

Google Analytics

Webbplatsen använder cookies från Google Analytics för att mäta trafiken till webbplatsen.

Du kan stänga av cookies från Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annonsnätverk

Webbplatsen använder följande annonsnätverk:

https://adwords.google.com

Ägarinformation

Presenco Sport A/S
Jernet 7
DK-6000 Kolding

Telefon: +45 75 50 60 11 E-mail:post@presencosport.dk