Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Garderober/skåp

Garderober


Här kan du hitta garderober i en mängd olika storlekar och färger. Oavsett om du behöver mycket eller lite garderobsutrymme kan du hitta precis det du saknar bland vårt urval av garderober.

Brist på garderobsutrymme?


Då kan du med fördel ta en titt på vår Garderob med ben som finns i ett brett utbud av färger, inklusive mörkblå, solgul, rubinröd eller neutrala färger som ljusgrå och vit-aluminium. Här har du även möjlighet att välja om den ska ha 1, 2, 3, 4 eller 5 rum. Skåpet är 185 cm högt och 50 cm djupt. Det perfekta valet för dig som behöver ett skåp med gott om plats och möjlighet till anpassning.

Om du vill kombinera garderobsutrymme med möjligheten att kunna hänga upp dina kläder, är  Garderob med klädstång det perfekta valet. Med 15 rum och en bredd på 210 cm rymmer denna garderob allt du behöver. Även denna finns i ett stort urval av färger, så den passar precis efter dina önskar.

Garderob med bänk är den praktiska 2-i-1 lösningen som ger dig möjlighet att sitta ner, bl.a. när du byter kläder, men ger dig också det nödvändiga garderobsutrymmet för att hålla dina saker.

Bra service, bättre råd när du ska köpa garderober


Vi uppdaterar ständigt vår webshop med nya spännande produkter, håll dig därför uppdaterad på vår nyhetssida

Om du har frågor angående våra produkter kan vi alltid kontaktas på post@presencosport.dk eller på 7550 6011
Henter produkter ...