Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Hygientillbehör

Hygientillbehör

Här hittar du ett brett utbud av produkter för att upprätthålla en hög hygienisk nivå, t.ex. tvåldispenser, handskar, våtservetter, hygienbindor och engångsskydd.

På Presenco Sport har vi ett varierat och bra urval av produkter för att upprätthålla hygienen på din klinik. Produkterna kan naturligtvis också användas i hemmet, men riktar sig mer till kliniker.

När du har en klinik är hygien nästan det viktigaste, efter din medicinska kunskap förstås. Därför är det också viktigt att utrustningen är i ordning, så att dina patienter känner sig bekväma på kliniken och går därifrån med en bra upplevelse, så att de kommer tillbaka eller berättar för andra om den. Här hos oss hittar du säkert något som du kan använda i din klinik.

Vi har till exempel engångsöverdrag med näsöppningar så att dina patienter kan ligga bekvämt. Du kan också hitta munskydd så att du inte smittar dina patienter eller så att de inte smittar dig om någon av er har en tuff dag med sjukdom. Vi har Vasco Nitrilhandskar i lådor med 100 stycken som finns i blått och vitt. Dessutom hittar du en tvåldispenser och tvål från TORK. Badspray från Aserve för att torka bort krämer och salvor efter till exempel massage. Dessutom hittar du också produkter som överdragsskor, tryckspruta, sanitetsskydd för nack- och huvudstöd och kosmetisk handtvättkräm.

Henter produkter ...