Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Badminton

Badminton utrustning


Badminton är en stor sport i de asiatiska länderna, men även här i Danmark. Vi har otroligt begåvade badmintonspelare som har vunnit världsmästerskap, Europamästerskap och olympiska spelen, och du kanske borde stå på tur? Här på Presenco Sport har vi ett stort urval av utrustning för dig som spelar badminton eller som precis har börjat med sporten. Vi har allt från golv till skyttelspakar att leka med. Ta en titt nedan och se vårt utbud!


Bli en skicklig badmintonspelare


Naturligtvis krävs det mycket träning för att bli en bra badmintonspelare! Träning på helger och vardagar, turneringar och matcher hjälper dig att bli ännu bättre än du var igår. Men det kräver också rätt utrustning!

Vi har till exempel badmintonracketar från 4 år upp till vuxna, fjäderbollar i både natur och plast, strängmaskiner från VICTOR och mycket mer. Oavsett om du är nybörjare eller på elitnivå har vi något som passar dig från märken som YONEX, Joola och VICTOR.


En sport för alla


Badminton är en sport och ett spel för alla oavsett ålder eller kön. Många ser inte badminton som en lagsport, men dubbelspel är också ett populärt sätt att spela!
Här är ni två i samma lag som spelar mot ett annat lag med två spelare. Oftast är det könsuppdelat, men du kan också spela blandad dubbelspelning, där du spelar dubbelspel med en spelare av varje kön i samma lag. Därför erbjuder vi också ett badmintongolv från VICTOR, där du kan spela både singel och dubbel. Banan levereras komplett med självhäftande tejp och lindningskärnor för banhalvorna.


Bra service, bättre råd när du handlar hos oss


I vår webbshop har vi samlat hela vårt sortiment av utrustning för racketsporter, och vi håller webshopen uppdaterad med nya produkter så att vi alltid har det bästa att erbjuda dig.

Om du fortfarande har frågor om utrustningen kan du ringa oss på 7550 6011 eller skicka ett e-postmeddelande till post@presencosport.dk. Vi är alltid redo att hjälpa dig med råd och ett brett utbud!

Du kan läsa mer om badminton här: Badminton

Henter produkter ...