Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Undervisning

Undervisning | Lär känna din kropp | TräningsövningarHos oss kan du hitta ett skelett, en ryggrad och flera bålar för undervisning. Du kan också hitta DVD’er med träningsprogram, både för undervisning och hemträning.

VideosVi har DVD’er med bra instruktioner för funktionell träning hemma. Videorna är riktigt bra instruktionsvideos som hjälper dig att hålla dig aktiv och få dina muskler tränade, så att du kan uppleva en högre energinivå som ger mer tid till annat.

Videorna kan också fungera bra som undervisningsmaterial för en instruktör, eftersom du kan få inspiration till din undervisning. Du kanske vill lägga till element från videon som du inte använt tidigare. 

Medicinska/fysiologiska verktyg Vi hjälper gärna till med inlärning inom viktiga områden som medicin och fysioterapi. Det gör vi genom vårt utbud av inlärningsverktyg i form av skolskelettet Oskar, den flexibla ryggraden och inte minst Multiple Torso. Skelettet hjälper till att lära ut om kroppens ben och struktur, vilket är ett mycket viktigt verktyg i medicinstudenternas utbildning.

Den flexibla ryggraden är mycket viktig i fysioterapiutbildningen, eftersom det krävs mycket kunskap om kroppens uppbyggnad när man måste arbeta med olika spänningar i ryggen på sina patienter. Slutligen har vi Multiple Torso, som också är ett utmärkt verktyg för läkarstudenter eftersom de får en inblick i hur kroppens insida ser ut och vart de olika organen är placerade.


Henter produkter ...