Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00

Reklamation

Enligt 38 § CMR-lagen måste klagomål göras omedelbart (senast vid leverans) vid synlig skada och annars inom 7 dagar. Synliga saknade paket eller fraktskador kräver reservationer på fraktsedeln för att få rätt att göra ett klagomål.

Kontrollera därför omedelbart efter mottagandet om den levererade sändningen är utan fel och är oskadad. Om defekter eller transportskador (på förpackningen eller på varorna) upptäcks, MÅSTE det anges på fraktsedeln tillsammans med förarens tydliga namn och signatur från din kvitto. Dessutom måste Presenco Sport A/S informeras omedelbart per. e-post med en kopia av fraktsedeln samt fotodokumentation (vid fraktskada), eftersom detta är nödvändigt för ärendebehandlingen. Observera att saknad defekt/skaderapport exkluderar ersättning för saknade eller skadade föremål.

Om det i förväg har avtalats att produkten ""måste placeras"" är Presenco Sport A/S utan risk om produkten skulle försvinna eller skadas.

Vi ger 2 års garanti på produktions- och materialfel. Ingen garanti ges på slitdelar, såsom batterier, strömförsörjning, lager och beläggningar, eftersom användning, förvaring och den tid produkten används är avgörande för livslängden.

Kundnamn

Kundadress

Jag vill*
De skada oro*
Var och en av följande frågor måste bekräftas

Måste fyllas i*

Fyll i, skriv ut och bifoga formuläret med artikeln om du returnerar den