Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00

Kontakta oss

PRESENCO SPORT A/S har sedan 1977 ägnat sig åt försäljning av och rådgivning inför inköpet av tillbehör för idrott, sport, rörelse och lek till föreningar, sporthallar, institutioner, klubbar och företag. Vi är 4 erfarna medarbetare, som arbetar väldigt nära tillsammans med en lång rad externa leverantörer, bland annat tillverkare, grossister samt service- och IT-företag.

Det är vår vision på PRESENCO SPORT A/S att främja aktivitetsnivån inom sport och idrott samt fysisk rörelse, lek och spel till glädje för den enskilde och till gagn för hälsan och den allmänna trivseln i samhället.

Vi gör allt för att säkerställa att du får bästa tänkbara produkter inom en rimlig tid och till ett rimligt pris. Vår www.presencosport.se ger dig helheten. Här hittar du ett enormt sortiment med sporttillbehör av mycket hög kvalitet och till konkurrenskraftiga priser.Presenco Sport A/S

Jernet 7
DK-6000 Kolding

Telefon: +45 7550 6011
E-mail: post@presencosport.dk

Öppettider

Måndag - Fredag 8 - 18 (fredag stänger vi dock kl. 15)

SE-nr.:
DK 34 69 85 62

Bolagsform
Aktiebolag

Adm. VD
Mikkel Peder Poulsen (mikkel@presencosport.dk)

Copyright
Denna internetpresentation är, inklusive all grafik, bilder och text, skyddad enligt lagen om upphovsrätt och får inte reproduceras utan tillstånd. Varje form av kommersiell användning är förbjuden och kommer att leda till åtal.

Ansvarsfriskrivelse
Informationen på denna hemsida uppdateras regelbundet. Men ingen garanti kan ges för att all information är fullständig, korrekt och uppdaterad. Alla information kan komma att ändras, och uppgifter kan tas bort eller läggas till utan föregående meddelande. Vi tar inget ansvar för innehållet i externa länkar. Ansvaret för innehållet på de länkade sidorna ligger enbart hos dess operatörer.