Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Bollar

Bollar


Bollen är ett av de mest klassiska sportredskapen. Bollen är inte bara den viktigaste delen av spelet i klassiska bollsportgrenar som fotboll, handboll, basket och volleyboll. Även i spel som knytnävs- och nätboll eller tennis, bordtennis och badminton går det inte att undvika det runda, ibland ovala, spelredskapet som också kan vara försett med fjädrar.


Träningsbollar och matchbollar


Bollar kan man aldrig ha för många av. Alla i laget vill trots allt helst öva samtidigt på träningen, eller så vill den enskilda spelaren träna ett slag många gånger efter varann. Presenco Sport erbjuder ett komplett sortiment av bollar för alla sportgrenar: Från träningsbollar till ett fördelaktigt pris, till förstklassiga matchbollar som förskrivs av förbundet. Vi erbjuder billiga "no-name" bollar, men även top-of-the-line bollar, från ledande märken för alla sportgrenar.


Fitness- och gymnastikbollar


Bollar används också till annat än till de klassiska bollsportgrenarna - och även dessa hittar du hos Presenco Sport: Bollar för fitness eller gymnastik, seniorsport eller bollar specifikt för barn. I vårt överfulla bollrum hittar du allt du behöver, oavsett om det gäller bollar av läder eller skum, med bjällror eller piggar och med eller utan band.


Så att inga bollar blir platta eller rullar iväg


Som du är van vid hos Presenco Sport, erbjuder vi också alla kompletta tillbehör till våra bollar: Pumpar och kompressorer att tömma eller pumpa bollar med, väskor, nät, hyllor och skåp för rätt transport och säker förvaring.


Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra bollar och tillbehör. Det gör du genom att ringa +45 7550 6011 eller skicka e-post till oss på post@presencosport.se.

Henter produkter ...