Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Klinikinventarier

Klinikinventarier


Se vårt utbud av förnödenheter för din praktik. Letar du efter ett bord, en stol eller ett skåp för din praktik? Du har kommit till rätt ställe! Vi har allt som behövs för att inreda din praktik!

Hos Presenco Sport hittar du ett stort urval av utrustning för din klinik eller praktik. Vi har ett stort och varierat utbud av produkter för första hjälpen, hudvård, mätutrustning och mycket mer.


Första hjälpen


Under kategorin Första hjälpen hittar du ett mycket stort urval av produkter för vård av skador från t.ex. idrottsplatsen. Du kan hitta produkter inom bandage, första hjälpen-kit, isförpackningar och sprayer, plåster och salvor. Du kommer säkert att hitta något som du kan använda.


Hudvård 


Under kategorin Hudvård hittar du utan överraskning produkter för att vårda din hud. Vi har ett bra urval av olika massageoljor, hudkrämer, kosmetiska handtvättar, vaselin, varma balsam, massagekrämer och balsam. Här hittar du allt du behöver för att få din hud att se smidig och vacker ut. 


Inredning


Här hittar du allt du behöver för att inreda din klinik eller praktik. Vi fokuserar mycket på att patienterna ska känna sig bekväma och få en bra service, och det kan du göra med vårt breda utbud av produkter till inredning. Vi har bord, ismaskiner, skärmar, kylare, massagemaskiner, personvågar, röntgenmonitorer, SOS-telefonsystem, kuddar, speglar och stolar. Du kan alltså enkelt inreda en hel klinik genom att titta på vårt urval.


Luftfräschare


I kategorin luftfräschare hittar du produkter för att fräscha upp luften i sovrummet, kliniken, praktiken, gymmet eller någon annanstans. Vi har enstaka thailändska örtkulor som sprider en lugn och behaglig luft i rummet där de är placerade. Dessutom har vi även uppsättningar som består av thailändska örtkulor och en ångare. Ångkokarna finns också som fristående produkter.


Mätutrustning


Här hittar du ett stort och varierat utbud av produkter för att mäta många olika saker. Vi har till exempel analysvågar, kraftmätare, lungometrar, måttband | höjdmätare | stoppur, reflexhammare, stetoskop | temperatur- och blodtrycksmätare, vinkelmätare | lutningsmätare och skoliometrar. Så vad du än behöver mäta, är det troligt att vi har det här.


Skåp | Förvaring | Garderob


Som namnet antyder hittar du här allt för att förvara dina skåp och din garderob. Vi har produkter som garderobslådor, klädställ, omklädningsrum, hyllor | skåp för utrustning. Så om du är i behov av garderober eller förvaringsutrymme har du kommit till rätt ställe.


Ultraljudsgel


Vi har ultraljudsgel från Aserve samt en pump så att du enkelt kan kontrollera den mängd du behöver när du gör en ultraljudsundersökning. 

Henter produkter ...