Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Friidrott paket

Friidrott Paket | Friidrottsutrustnings sparapaket


Vi erbjuder paket med friidrottsutrustning för skolor och föreningar. Köp ett paket speciellt sammansatt för löpning och andra grenar inom friidrott. Träna ett antal löp-, hopp- och kastgrenar med dessa sparpaket för friidrott och spara pengar på ditt köp samtidigt.

Spring, hoppa, kasta och hoppa. Friidrott är en mångsidig sport för både barn och vuxna.

Sportpaket för löpning


En utrustning för löpning inom friidrottsträning innehåller utrustning som är speciellt avsedd för löpning. Här finns allt du behöver: Startblock, stoppur, hinder och stafettstänger.

Friidrottsutrustning för barn


Introducera barnen till idrottsvärlden. Utöva friidrott och prova dig fram i flera olika discipliner. Du kan till exempel prova sprint, långdistans, hinder, stavhopp, spjut, kulstötning och mycket mer. Om du köper ett friidrottspaket för barn får du friidrottsutrustning för alla discipliner för att inspirera barn att börja med friidrott.

Startpaketet för friidrott är särskilt utformat för att introducera alla friidrottsgrenar för barn på ett säkert och roligt sätt.

Hoppa över häcken för nybörjare


För en nybörjare kan det vara gränsöverskridande att hoppa över en häck. Om du köper ett av våra friidrottspackar med häckar får du friidrottshäckar som är särskilt lämpliga för nybörjare. Häckarna är gjorda av ett material som hindrar dig från att träffa häcken.

Friidrottspaket för kastdiscipliner


Friidrottsutrustningen för olika kastdiscipliner innehåller friidrottsutrustning som spjut, diskus och hammare, som alla är mjuka och lämpliga för barn. Det ger större trygghet för barn och nybörjare att de inte slår sig själva, och att dessa idrottsredskap inte väger särskilt mycket jämfört med traditionell idrottsutrustning. Inom friidrotten finns det fyra kastdiscipliner: kulstötning, diskuskastning, hammarkastning och spjutkastning, och du kommer att få möjlighet att prova dem utan rädsla.

Kontakta oss om atletiska tillbehör speciellt för barn


Om du har några frågor om friidrottsutrustning för barn är du välkommen att kontakta oss på post@presencosport.dk eller på 7550 6011. Vi hjälper och vägleder dig gärna när du ska köpa rätt friidrottsutrustning.

Om du vill läsa mer kan du klicka här: Friidrott


Henter produkter ...