Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Språk

Språk


Förskolebarn


Barn utvecklar och använder sitt språk från mycket tidig ålder.
När barnen börjar på dagis ser de upp till äldre barn och stavning blir därför ett nytt intresse. Deras språk- och stavningsutveckling gör dem mer redo för skolan när de börjar.

Det kan vara svårt att hålla reda på alla 28 bokstäverna i alfabetet. Låt barnen lära sig bokstäverna genom sånger och lekar. Det gör det lättare för dem att komma ihåg hur de olika bokstäverna låter och ser ut. Genom sånger och lekar tränas barnens minne och stavning utvecklas.


Skolbarn


Spelen och bokstävernas uttal kan också användas i skolan.
Men barnen uppmanas långsamt att skriva ord, meningar eller börja läsa.

Under kategorierna lära sig läsa, lära sig skriva och lära sig stava hittar du många bra och intressanta språkhjälpmedel.

Här hittar du alfabetet i olika former. Du kan också hitta kort där barnen kan skriva sagor ensamma eller tillsammans med andra, och vändbara spel där barnen kan komma ihåg att matcha bilder och ord.


Främmande språk


Ju yngre barnen är, desto lättare är det för dem att lära sig andra språk än modersmålet. Det är därför en bra idé att öva andra språk med ditt barn i tidig ålder. De kommer att vara väl rustade för sina första lektioner i engelska och tyska i skolan om de redan kan några av orden.

Att öva på engelska, bland andra språk, hjälper barnen också när de är på semester utomlands och vill leka med barn från andra länder.

Det finns hjälpmedel för språkundervisning som kan användas på dagis, i skolan eller hemma.


Henter produkter ...