Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Utrustningsskåp

Utrustningsskåp


Det är alltid trevligt att ha ett ställe där man kan förvara sina saker och få samlad det på ett ställe. Här kan du se vårt urval av utrustningsskåp, som kan hjälpa dig med din förvaring av t.ex. rekvisita för idrottsklass, leksaker, läromedel med mera.

Stora och små utrustningsskåp


Vår Förrådsskåp Enkel är en praktisk lösning för förvaring av rekvisita och är perfekt att använda i idrottshallar eller skolor. Här kan du förvara många saker på lite utrymme. Om du behöver mer utrymme är vårt Förrådsskåp idealiskt eftersom det har dubbelt utrymme och även ger dig möjlighet att hänga upp saker på insidan av dörrarna.

Se vår Skabskombination | SG2 om du letar efter ett utrustningsskåp med snygg design och maximal funktionalitet. Detta utrustningsskåp är också idealiskt för användning i skolan eller dagis, där saker som leksaker eller läromedel kan förvaras. Denna finns även i en större version, nämligen Skabskombination | SG1 som består av totalt 5 skåp. Med båda dessa skåp har du möjlighet att köpa dem i färgerna grönt och vitt eller i en blandning av de två.

Se vår skåp med stora rum om du behöver en garderob med mycket plats. Detta skåp är lätt att nå för barn och är idealiskt att använda i en skola eller liknande. Det finns ett stort urval av färger att välja mellan och det går att välja färg på både karmen och dörrarna så det kan bli precis som du vill ha det.

Bra service, bättre råd när du ska köpa förvaringsskåp


Vi uppdaterar regelbundet vår webbshop med nya och spännande produkter, så håll dig uppdaterad på vår nyhetssida.

Om du har frågor angående våra produkter kan vi alltid kontaktas på post@presencosport.dk eller 7550 6011
Henter produkter ...