Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Gangrän

Gangrän

Letar du efter gång- eller gångstänger som du kan använda vid fysisk träning eller på din praktik? Här hittar du allt du söker! Välj mellan olika varianter! Vårt urval är perfekt för sjukhus, vårdhem eller rehabiliteringscenter/anläggning.


Walking Bar


Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av gångstänger, till exempel denna gångstång i trä som är lätt att justera i höjdled och har en snygg design genom trästängerna. Vi erbjuder även denna gångstång exklusivt, som namnet antyder, är toppmodellen av de gångstänger vi har i vårt sortiment. Den är gjord av en robust stålram som är pulverlackerad. Det är mycket enkelt att justera höjden efter patientens behov. Gångbredden kan också varieras mellan 36-87 cm. Dessutom har den ett halkfritt golv som garanterar högsta möjliga komfort för dina patienter.


Trappstång


Här får du en annorlunda produkt för att dina patienter ska kunna träna sin gång på ett annorlunda och mer utmanande sätt. Här lär de sig faktiskt att gå upp och ner för trappor igen. Det är ett bra verktyg för att rehabilitera din gång. Liksom tidigare modeller kan höjden justeras i enlighet med patientens längd. Trappstegen är täckta av slitstarkt gummi, vilket garanterar en bekväm gång. Den ena sidan har 5 steg med 13 cm höjdskillnad och den andra har 4 steg med 15 cm höjdskillnad.

Om patienten har kommit långt i sin rehabilitering kan rampen läggas till trappstänger som kan placeras över trappstegen, varefter man kan simulera att man går nerför en brant backe eller ett berg.

Du kan hitta flera andra varianter av trappsteg och gångstänger genom att ta en titt på resten av vårt sortiment nedan.


Henter produkter ...