Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Hygien och Rengöring

Hygien och Rengöring


Hygien är viktigt!

När du har med andra människor att göra är det ännu viktigare att hålla dina verktyg, dina lokaler och dig själv rena. Renlighet är kärnan i god hygien. Därför erbjuder vi de nödvändiga verktygen, t.ex. dispenser för tvål, handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel, engångsskydd, gummihandskar osv.

På Presenco Sport hittar du ett brett utbud av produkter för att upprätthålla en god hygien på din klinik, praktik, på sjukhuset eller i hemmet. Hygienen kan aldrig vara för bra. Det är viktigt att alltid ha rena bord, brickor, utrustning etc. så att dina patienter inte känner obehag eller så att familjen inte känner att de sitter vid ett bord fullt av bakterier.

Det finns två huvudkategorier: Desinfektionsvätskor och hygientillbehör. I kategorin desinfektionsvätskor hittar du, som namnet antyder, vätskor som har en desinficerande effekt. Vi har ett bra urval av handdesinfektionsmedel och ytdesinfektionsmedel i olika storlekar och varianter. Dessutom har vi ett varierat utbud av hygientillbehör, t.ex. engångsdukar, gummihandskar, tvåldispenser, överdragsskor, ansiktsmask osv.

Henter produkter ...