Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Handalkohol | Desinfektionsvätska

Handdesinfektionsmedel | Desinfektionsvätska


Letar du efter ett effektivt desinfektionsmedel för dina händer? Här hittar du precis vad du söker!

På Presenco Sport  har vi ett starkt fokus på renlighet. Detta uppnås bäst med hjälp av desinficerande produkter, t.ex. handdesinfektionsmedel. Handdesinfektionsmedel är utmärkta för att upprätthålla en hög hygienisk nivå när man rör sig i vardagen. Om du till exempel reser med kollektivtrafiken, som den nya tunnelbanan i Köpenhamn, är det bra att ha en snabb handdesinfektion om du har hållit i olika stänger och handtag. Bakterier kan lätt samlas på sådana ställen, och om du gnuggar dig i ögonen eller rör vid munnen efteråt sprids bakterierna mycket snabbt. Det är här som handdesinfektionsmedel kommer till nytta, eftersom det inte krävs mycket för att få händerna helt rena och fria från bakterier. 

Vi har ett bra urval av handdesinfektionsmedel i olika storlekar. Vi har storlekar som är lätta att ha med sig i väskan överallt, storlekar som är bättre lämpade att stå hemma och fungera som påfyllningsstation för de mindre och mellanstora. Sterilliums handdesinfektionsmedel finns till exempel i storlekar från 100 ml till 5 liter och är lämpligt för alla typer av sjukvård eftersom det är färg- och doftfritt. Den här varianten från Cutasept F är super smart eftersom den kommer som en spray, som du känner till från deodoranter, om du köper den med 250 ml. Den är också alkoholbaserad, vilket har visat sig vara mycket effektivt. 

Du kan hitta fler utmärkta varianter av handdesinfektionsmedel genom att titta på vårt sortiment, så att du kan hitta just den variant och storlek du vill ha.

Henter produkter ...