Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Racketsport

Racketsport


Racketsport är populärare än någonsin. Möjligheten att kunna välja att samarbeta genom att spela dubbel i till exempel tennis eller badminton, eller att spela ensam och klara den mentala aspekten själv i sportgrenar som squash, eller för den delen, återigen tennis och badminton.


Rätt racket till rätt sportgren


I alla dessa sportgrenar är det dock alltid ett sporttillbehör som ingår. Det är en racket, och därför samlas denna grupp av sportutövare under begreppet racketsport. Hos Presenco Sport hittar du all utrustning för badminton, tennis, bordtennis, speedminton och squash, vilket gör det enkelt för klubbar, idrottsföreningar, förbund och träningscenter. Allt går helt enkelt att köpa på ett ställe.


Utrustning till racketsportgrenar


Förutom den viktiga racketen, så finns en lång rad hjälpmedel och redskap som är ytterst lämpliga för de olika racketsportgrenarna. En badmintonmatch är exempelvis mycket lättare att spela med ett nät mellan spelarna, och ett sådant hittar du naturligtvis här på sidan, precis som vi har nätstolpar, racketar, bord, bollar, racketväskor, golvbeläggning och domarutrustning.


Hos Presenco Sport hittar du ett brett sortiment med racketutrustning för alla typer av racketsporter, oavsett om det gäller lek, träning, tävling eller match.


Har du frågor beträffande redskap för racketsporter, så är det bara att kontakta oss. Ring oss på +45 7550 6011 eller skriv till post@presencosport.se.

Henter produkter ...