Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Skoloinventarier

Skoloinventarier |Möbler och inventarier för institutioner och skolor

När barn måste koncentrera sig på dagis eller i skolan är det viktigt att allt är lugnt, ordnat och i ordning. Därför erbjuder vi ett brett utbud av produkter som hjälper till att skapa ordning.


För dagis


Gör det lättare för barnen att hitta de olika verktygen eller leksakerna genom att dela upp dem i olika lådor eller annat. Här finns många olika förvaringsalternativ som skålar, lådor och skåp. Om det handlar om att hålla garderoben snygg, så har vi också olika garderobräcken.

När det gäller lunch eller mellanmål är det viktigt att ha olika storlekar på servisen. Vi har tallrikar, muggar och bestick i olika storlekar, så det finns något för alla åldrar.


För klassrummet


Många av produkterna kan användas både på dagis och i skolan.
Men en av de saker som används mycket i skolan är svarta tavlor, som används i klassrummet för att bland annat skriva och rita och andra saker. Den används också för att skriva meddelanden och annan information till barn, föräldrar eller kollegor.

Om du tycker att ljudnivån i klassrummet är mycket hög säljer vi bullermätare som kan mäta ljudet i rummet och visa barnen på ett bra sätt när det finns en acceptabel ljudnivå i klassen så att alla kan stå ut med att vara där.

Naturligtvis kan du hitta massor av andra klassrumstillbehör som bord, stolar, förvaringsutrymmen och klädställ som kan hängas både inne i klassrummet och ute i korridoren.


Mer Förvaringsalternativ


Behöver du mer lagringsutrymme? Då har vi ett stort urval. 

Du kan hitta skåp som kan användas både på daghemmet och i skolan. De kan användas av både barn och vuxna.
Du kan till exempel använda skåpen för att förvara värdesaker när de inte används. De kan också användas för att förvara tunga böcker och annan skolutrustning som du inte vill ta med dig hem. Lås finns tillgängliga för de flesta skåp.

Behöver du förvaring i hallen för att hålla sportutrustning inlåst? Då är det också möjligt att hitta skåp eller förvaringsvagnar hos oss.

Henter produkter ...