Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Lita

StolarHär hittar du olika stolar. Både ergonomiskt korrekta stolar och stolar avsedda för väntrum med ryggstöd. Vi har stolar för rygg- och höftträning. Därför är de flesta av dem utan ryggstöd.

Stolar på hjulHär hittar du stolar för din klinik eller praktik, så att du kan sitta ordentligt utan att behöva resa dig upp. Du tränar din hållning utan att tänka på det. Den här sadelstolen är särskilt utformad för att förbättra din hållning. Din ryggrad sträcker sig naturligt när du sitter på den, vilket ger dig en bra hållning som minskar muskelspänningar och belastning samtidigt som musklerna stärks.

Den här stolen med hjul är lätt att justera och kan justeras mellan höjderna 53-73 cm. Sitsen är också tillverkad av konstläder vilket gör den extremt bekväm att sitta på.

Den här klassiska kontorsstolen har en mjuk sits med en bekväm rygg med ergonomisk stoppning. Stolens gaslyft gör det enkelt att justera sitthöjden och stolen har en 5-stjärnig fotbas med säkerhetshjul. 

PallarVi erbjuder flera olika pallar med läder- eller träsitsar, beroende på vad du föredrar. Den här pallen klädd i konstläder ökar komforten när du sitter ner. Den är lätt att stapla, så om du har många är det lätt att förvara dem.

Dessutom har vi även denna pall med träsits, som är en klassiker på olika institutioner runt om i landet. Ramen består av 4 rör som är epoxibelagda.

Stol med ryggstödHär har vi den klassiska "matsalsstolen" som de flesta känner igen eller har stött på i sina liv. Stolen är tillverkad av stålrör och sits och ryggstöd är i laminerat trä. Stolarna kan enkelt staplas på varandra för att ta upp så lite utrymme som möjligt.

Henter produkter ...