Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Friidrottsutrustning för barn

Friidrottsutrustnings för barn


Vårt stora sortiment för barnfriidrott har utrustning för grundgrenarna löpning, hoppning och kast. Bland annat är spjut för spjutkastning, diskus och annan atletisk utrustning gjorda av mjuka och lätta material, så det är perfekt för träning och lek med barnen. Se mer av vårt utbud här.

Barnens friidrott


När man tränar friidrott med barnen är det viktigt att ha rätt utrustning. Därför har vi hittat den bästa utrustningen för barns friidrott, som hjälper till att främja deras förmågor inom den valda friidrottsgrenen. Med denna utrustning är det ett säkert sätt för barnen att träna sig i att använda de professionella verktygen.

Trän även inomhus 


Friidrott är mestadels en sport som utövas utomhus på friidrottsplaner. Här på Presenco Sport har vi hittat utrustning för barnfriidrott som gör att du nu även kan träna några av grenarna i vinterperioden. Med de olika skumverktygen som att kasta spjut, mjuka diskus eller skumhäckar gör vi det möjligt att fortsätta träningen inne i hallen, utan att skada hallen, utrustningen eller att barnen kommer till skada.

Varumärken 


Vi har en hel del märken av idrottsutrustning för barn som vi är mycket stolta över att visa dig. Är det speciella märken som Nordic Sport eller BlockX du letar efter så hittar du dem här hos oss.
Med varumärkena säkerställer du att produkten är tillverkad av bästa kvalitet.


Kontakta oss om idrottsutrustning för barn


Har du frågor om friidrottsutrustning för barn är du varmt välkommen att kontakta oss på post@presencosport.se eller 7550 6011. Vi hjälper och guidar dig gärna så att du köper rätt friidrottsutrustning.
Henter produkter ...