Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Matematik

Matematik hjälpmedel

Matematik är viktigt att lära sig


För många barn kan matematik vara svårt att förstå. Det finns också många siffror, beräkningar och mätningar att hålla reda på. Att förstå siffror är dock en viktig del av vardagen, både för barn och vuxna.

Förutom de matematiska begrepp och beräkningar som man lär sig i skolan kan barnen också använda matematik hemma. Den används till exempel när du spelar eller bakar. Bollarna eller kakorna blir bäst om de mäts eller räknas korrekt.

Hjälp barnen att förstå matematik med bra och roliga läromedel. Behöver du undervisningsmaterial för matematik för att hjälpa barnen att lära sig bättre? Då har du kommit till rätt ställe.

Vi har ett stort urval av rekvisita som gör det roligare och enklare att öva på taluppfattning. Rekvisitan kan också användas för att komma ihåg alla olika matematiska begrepp som lärs ut i skolan. Alla produkter kan användas både i skolan och hemma.


Hjälp till att förstå matematiska begrepp


Matematik är mycket mer än bara plus och minus. Under skoltiden kommer barnen också att arbeta mycket med bråk, procenttal, geometri och volym. En idé för en bra inlärningsprocess i matematik, kan vara att låta barnen sitta själva eller i små grupper och lösa problem. Det kan handla om uppgifter där de måste mäta eller göra olika former som de måste räkna ut.

Matematik är mer än bara begrepp


Förutom olika läromedel för matematikundervisning hittar du även andra spännande saker här. Har du också ett barn som håller på att lära sig att läsa tid eller är på väg att göra det? Vi har olika klockor där barnen kan öva vad klockan är. Timglas finns också tillgängliga så att barn och vuxna kan ta tid på en aktivitet eller på varandra.

Om hela familjen ska resa kan du hitta hjälpmedel för att förstå valutan i det land du ska resa till.

Henter produkter ...