Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Friidrott

Friidrottsutrustning


Friidrott omfattar ett mycket stort urval av sport- och idrottsgrenar. En del av dessa friidrottsgrenar kräver utrustning och tillbehör som Presenco Sport, tack vare vårt breda urval, kan hjälpa till med.


Stort urval av friidrottsutrustning av hög kvalitet


Under årens lopp har vi hjälpt såväl friidrottsklubbar, -förbund och -träningscenter som skolor. Det betyder att vi kan leverera utrustning till alla träningsnivåer, från skolorna som primärt ligger en grundläggande nivå, till klubbträningen som kan sträcka sig ända upp till högsta elitnivå.

Vårt urval av friidrottsutrustning sträcker sig ända från metodiska träningsredskap för barn, till tillbehör som häckar, stavhoppsmattor, höjdhoppsmattor, spjut för spjutkastning och måttband.


Ring eller skriv till oss om tillbehör för friidrott


Genom att handla hos Presenco Sport kan du utrusta hela friidrottsklubben med kvalitetsutrustning, eller byta ut gammalt, utslitet material.

Har du frågor om friidrottsutrustning, så är du mycket välkommen att kontakta oss på post@presencosport.se eller +45 7550 6011. Vi hjälper och guidar dig gärna, så att du gör rätt köp av friidrottsutrustning.

Henter produkter ...