Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Friidrott

Friidrottsutrustning


På Presenco sport är vi mycket måna om att leverera den allra bästa utrustningen för din friidrottsplan. Vi är dedikerade till att tillhandahålla allt du behöver för att underhålla och förbättra ditt idrottsfält. Vårt friidrottssortiment innehåller därför ett mycket brett utbud för de olika friidrottsgrenarna - löpning, kast och hoppning.


Stort urval av friidrottsutrustning av hög kvalitet


Genom åren har vi hjälpt friidrottsklubbar, förbund, träningscenter och skolor att förbättra sina faciliteter eller skapa de bästa träningsställena så att de kan träna sina atleter bättre. I vårt sortiment finns utrustning för både skolor på grundnivå och klubbträning ända upp till högsta elitnivå.

Vårt utbud av friidrottsutrustning omfattar allt från metodiska träningsredskap för barn, till tillbehör som hackar, stavmattor, höjdhoppsmattor, spjutkast och mätutrustning.


Märkesprodukter som passar dig


Vi är stolta över att presentera en imponerande samling av erkända varumärken, inklusive Bänfer, Polanik, Pedalo, Nordic sport och BlockX. Dessa märkesprodukter garanterar bästa kvalitet och tillförlitlighet, så att du kan lita på dina produkter fullt ut.

Förutom friidrottsutrustning erbjuder vi även ett urval av träningskläder från select. som passar just din föredragna disciplin.


Kontakta oss för friidrottstillbehör


Handlar du hos Presenco Sport kan du tryggt och säkert utrusta hela friidrottsklubben med kvalitetsutrustning eller byta ut gammal utsliten utrustning.

Har du frågor om friidrottsutrustning, så är du mycket välkommen att kontakta oss på post@presencosport.se eller +45 7550 6011. Vi hjälper och guidar dig gärna, så att du gör rätt köp av friidrottsutrustning.

Vill du läsa mer om friidrott som sport, klicka här: Friidrott

Henter produkter ...