Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00

Få rabattavtal


Varför Presenco Sport?


Presenco Sport består av ett starkt team av erfarna medarbetare som alla brinner för sport och fysisk aktivitet. Vårt mål är att främja aktivitetsnivån inom sport, idrott och fysisk rörelse, samtidigt som vi vill att det ska vara roligt och lekfullt.

Hos Presenco Sport hittar du ett stort utbud av utrustning för nästan alla sporter, och våra serviceminded medarbetare står alltid redo att hjälpa dig att hitta den helt rätta utrustningen.

Du kan handla 24/7 online på vår hemsida www.presencosport.dk, med ditt egna inloggning.

Som ett belöning för våra lojala kunder som regelbundet köper utrustning, erbjuder vi rabattavtal. Om du ansvarar för inköp av utrustning för din förening kan du spara pengar genom att ingå ett rabattavtal med oss.

Du kan enkelt och snabbt beställa ett rabattavtal genom att klicka på knappen nedan och fylla i fälten. Ange bara hur många medlemmar ni är och det förväntade årliga inköpet, så kan vi räkna ut ett rabattavtal för er.Varför ingå ett rabattavtal?

Det finns många anledningar till varför du ska ingå ett rabattavtal med oss, däribland:✔ Serviceinriktade medarbetare

✔ Telefonvägledning från 8.00-16.00 alla vardagar (fredag ​​8.00-15.00)

✔ Kompetent vägledning vid inköp av utrustning

✔ Brett sortiment inom alla sporter

✔ Möjlighet att handla 24/7 på www.presencosport.dk med egen inloggning

✔ Ett rabattavtal som passar dig eller din förening bäst

✔ Lösningar anpassade efter dina behov

✔ Vi binder dig (naturligtvis) inte


Vi har expertis inomHar vi fångat din intresse och låter ovanstående som något för dig?

Om du redan har bestämt dig för att ingå en rabattavtal kan du enkelt och snabbt beställa en genom att klicka på knappen "Beställ rabattavtal" nedan. Fyll bara i fälten och genomför processen så att vi kan räkna ut ett rabattavtal för dig.

Vill du däremot lära dig mer om vad ett rabattavtal innebär är du mer än välkommen att boka ett online-möte och få en obunden prat om vad vi kan erbjuda dig eller din förening. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi anpassar oss efter din hektiska vardag. Därför kan du boka ett online-möte med oss alla dagar mellan kl. 8 och 16 (fredag 8-15).