Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Ribbor

Ribbor | Gymnastik Revben


Här hittar du gymnastikribbor och utrustning för gymnastik. D.v.s. en liten vägg för klättring, en stång för pullups, allt för att montera ribbor och mycket mer.

Vi har ett stort urval av ribbor och utrustning som kan göra din träning lite roligare och supereffektiv. Med traditionella övningar som Pull-ups, Chin-ups, Dips etc. kommer du garanterat att uppnå bra resultat, oavsett om du tränar för att förbereda dig för tävlingar, hålla dig i form eller gå ner i vikt, är dessa övningar ett bra komplement till din löpning eller annan träning.

 Pull-up Bar


Pull-up-stänger för ribbor är ett perfekt träningsredskap för dem som vill stärka överkroppen, särskilt armarna och ryggen. Med regelbundna pull-ups tränar du effektivt både ryggmusklerna och bicepsmusklerna. Pull-ups kan vara svåra för många, och därför kan du göra Chin-ups i stället, som görs med underhandsgrepp, snarare än överhandsgrepp som du känner till från Pull-ups. Chin-ups är lite hårdare för biceps och inte lika hårda för ryggen.

När du är vältränad i de två övningarna kan du börja variera greppets bredd, lägga till extra vikt, fler repetitioner osv.

 


NOHrD 


NOHrD-adaptern är extremt effektiv för dem som vill träna triceps och bröst, till exempel i form av dips. Dips är supereffektiva och tuffa. Den går in och pressar triceps och bröstet maximalt, och den kan ge dig snabba resultat. Dessutom är adaptern bra om du vill variera dina pull-ups med ett lite annorlunda grepp. Slutligen kan det också nämnas att adaptern kan användas för magövningar, vilket illustreras på bilden på adapterns produktsida. 

NOHrD Combi-Trainer är den perfekta hemmaträningen för dig som vill träna i hemmiljö eller inte har tid att gå till gymmet. Du kan träna rygg, mage och armar genom många olika spännande och utmanande övningar. Övningarna är väl illustrerade i bilderna och ger en bra inblick i vad du kan göra med Combi-Trainer.


 


Henter produkter ...