Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Inredning

Inredningsdesign

Se vårt utbud av förnödenheter för din praktik! Letar du efter ett bord, en stol eller ett skåp för din praktik? Du har kommit till rätt ställe!


Inredning


Här hittar du allt för att inreda din klinik eller praktik. Vi fokuserar på patientens komfort och service. Det kan du göra med vårt breda sortiment av produkter för inredning. Vi har bord, ismaskiner, avskärmning, kylare, massagemaskiner, personvågar, röntgenmonitorer, SOS-telefonsystem, kuddar, speglar och stolar. Du kan alltså enkelt inreda en hel klinik genom att titta på vårt urval.

Om du letar efter en eller flera nya massagebäddar har du kommit till rätt ställe. Vi har ett stort utbud av massagestänger i alla former, färger och storlekar. Vi har justerbara massagebäddar, bärbara massagebäddar, stationära massagebäddar, massagestolar, handdukar och filtar, överdrag för massagebäddar, lager för massagebäddar och massagekilar. Du kommer definitivt inte att gå i onödan om du tittar på vårt urval.

Du hittar också skärmar för din klinik eller praktik, som kan ge dina kunder lite avskildhet så att de inte känner att alla tittar på dem. Du hittar också höj- och sänkbara bord och vanliga bord. De höj- och sänkbara borden är bra för dem som har svårt att sitta ner hela dagen. Här kan du höja bordet så att du kan resa dig upp och stå lite och röra dig. Naturligtvis kan du inte ha ett bord utan en stol, så du kan också hitta stolar så att du och dina patienter kan sitta ner.

Vi har också personvågar, röntgenmonitorer och ett SOS-telefonsystem, som alla är av hög kvalitet och perfekta för din klinik eller praktik.

Du kan också hitta speglar i olika storlekar och varianter. De är alla superbra och kommer utan tvekan att vara till nytta nästa gång du har en patient som ska undersökas eller masseras.

Henter produkter ...