Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Läre & Skapa

Lärande och kreativitet för barn


Här hittar du ett stort och spännande utbud av produkter, utrustning och rekvisita för barn. Låt dem ha roligt samtidigt som de utvecklas och lär sig nya saker. Här hittar du allt från produkter som du kan göra själv till produkter som du kan göra tillsammans med andra. Det hjälper barnen att interagera med andra och genom att leka både ensamma och tillsammans med andra utforskar och utvecklar de sina språkliga och sociala färdigheter.

Motoriska hjälpmedel för att utveckla barns färdigheter


Använd en mängd olika aktivitetslekar för att utveckla barnens grov- och finmotoriska färdigheter. Genom bollspel tränar barnen sin koordination, medan de siktar och kastar samtidigt. Det finns också motoriska lekar där de måste lära sig att samarbeta med andra för att vinna en match.

Under bildkonsten kan de utforska sitt kreativa sinne, men framför allt sin koncentration.

Låt barnen också fördjupa sig i en fantasivärld med hjälp av kostymer, dockhus, lekkök, gosedjur osv. Barn lär sig mycket om sig själva och andra genom sin lek. Det är därför viktigt att de får lov att fördjupa sig i sina lekar och rollspel.
 


Lärresurser


Under kategorin Vetenskap hittar du ett urval av utrustning och rekvisita för t.ex. biologi, fysik, geografi och naturvetenskapliga lektioner. Barnen kan vara professor för en dag och prova olika experiment. De kan också lära sig om kemi, människokroppen eller djur.

Förutom lärresurser för naturvetenskap kan du också hitta lärresurser för matematik och språk. Skapa olika lekar där barnen till exempel måste räkna eller stava till saker som de ser i klassrummet.

Produkterna kan naturligtvis också användas i hemmet.
Henter produkter ...