Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Natur

Natur: Hjälpmedel för biologi, fysik, geografi och natur undevisning

Naturvetenskap består av fyra breda ämnenFör många barn är vetenskap spännande och intressant. Under denna kategori finns fyra ämnen: biologi, fysik, geografi och naturvetenskap och teknik. Det här är fyra ämnen som är bra att utforska. Den är perfekt för barn i grundskolan och 4-6 årskurserna. Här kan ditt barn, hemma och inte bara i skolan, lära sig mer om ämnena på ett roligt och kreativt sätt. Det finns mycket bra undervisningsutrustning.

Inom biologin kan du köpa verktyg om DNA-modeller, kroppen och växter. Med vår "Big DNA Model" och vår "Mini Torso" kan ditt barn få en förståelse för strukturen. De kan själva plocka isär och sätta ihop modellerna, vilket gör det lättare att förstå sammansättningen av de fyra baserna (adenin, tymin, guanin och cytosin).

Inom fysiken kan du leka och utforska ljuset med vår "Forskningslåda | Optik". Vad händer om den träffar en yta som en spegel, en vit vägg eller vatten? De kan fördjupa sig i ögats funktion, hitta svar på hur ögats lins fungerar och är uppbyggd.
Barn fascineras av magneternas osynliga kraft.

För att låta ditt barn öva mer på geografi kan du med vår "Skrivbara glob" ge ditt barn möjlighet att själv komma ihåg världens länder. På den vita ytan kan du visa länderna i konturerna, färglägga länderna och skriva namnen på kontinenterna eller länderna på jordklotet.

I naturtekniken har vi vår "Potatisväxt" där den förtrollande knölen snabbt vaknar till liv och blir extremt stor på den stora tavlan. Visa och namnge varje del av växten och ta reda på vilka delar som är giftiga och vilken skalbagge som skadar växten.Bra service, bättre råd vid köb


Vi ser till att ständigt uppdatera vår webshop med nya och spännande produkter, så håll dig uppdaterad på vår nyhetssida där du hittar de senaste produkterna.

Om du har några frågor om våra produkter kan du alltid kontakta oss på post@presencosport.dk eller på 7550 6011.

Henter produkter ...