Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Gymnastik

Gymnastikredskap

Barn vill röra på sig på det sätt som passar barn bäst. För att täcka de minsta gymnasternas behov har speciella redskap tagits fram - självklart i flera olika färger. För då blir gymnastik ännu roligare.

Från barngymnastik till rytmisk sportgymnastik på elitnivå

Gymnastikredskap för barn kan kombineras fritt och sättas samman till attraktiva rörelserum.
Gymnastikmattor, hopprep, vimplar och tunnband. Detta är bara några av våra olika varianter av gymnastiktillbehör - och de kan användas i alla grupperingar. Från barn- till seniorgymnastik och från massidrott till rytmisk sportgymnastik på elitnivå.
Gymnastik handlar i hög grad även om estetik. Därför ger vårt urval av bollar, band, käglor och stavar möjlighet att anpassa färgerna efter koreografin.

Gymnastikredskap från erkända tillverkare

Hos Presenco Sport hittar du gymnastikredskap från kända och erkända märken, som därmed avrundar sortimentet för gymnastik.

Du hittar FIG-certifierade gymnastikredskap från varumärken som SPIETH och BÄNFER samt trampoliner och minitramps från EUROTRAMP. För redskap från just de här märkena erbjuder vi ett komplett utbud av tillbehör.

Redskap för hela gymnastiksalen

När du handlar hos Presenco Sport kan du utrusta din gymnastiksal med rätt tillbehör. Förutom det som nämnts ovan, finns alternativ med kompletta sportspegelsystem, professionella gymnastikmattor och mycket mer.

Har du frågor beträffande redskap för gymnastik, så kontakta oss. Ring +45 7550 6011 eller skicka e-post till oss på post@presencosport.se

Henter produkter ...