Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Rullmattor

Rullmattor


Här hittar du ett urval av rullmattor som kan användas till t.ex. att träna kolvar, väderkvarnar med mera. Skulle det vara lättare att rulla mattorna in och ut har vi även upprullningstrummar av antingen trä eller metall.

Rullmattor och upprullningstrummar


Se denna Golvgymnastikmatta ROLLFIX som kännetecknas av sitt utmärkta material och sin höga kvalitet. Denna matta är mycket populär inom klubb- och skolidrott och är idealisk för både träning och tävlingar. Det ger också en totalt sett lägre risk för skador på grund av materialet som har dämpande egenskaper. Mattan är lätt att rulla ihop och och det kan göras på väldigt kort tid. Du kan välja mellan tre olika längder och två olika höjder.

Om du vill ha en längre matta, denna Gymnastik- och träningsmatta ett bra erbjudande. Den har måtten 0,8 cm x 100 cm x 1000 cm och är därför idealisk för att lägga längre träningsspår. Här kan du varva ner och göra ett brett utbud av övningar på mattan som är gjord av högkvalitativt mjukt skum. Mattan här är lätt att hantera och är även lätt att rengöra efter användning.

Om du har en matta som är krånglig och långsam att rulla ihop kan du överväga att köpa en upprullningstrumma av trä eller en upprullningstrumma av aluminium . Dessa kan hjälpa dig om du står med en matta som är 1,5 m eller 2,0 m bred som du behöver hjälp med att rulla ihop eller rulla ut i.

Bra service, bättre råd när du ska köpa rullmattor


Vi uppdatera ständigt vår webbshop med nya spännande produkter, håll dig uppdaterad på vår nyhetssida

Om du har frågor angående våra produkter kan vi alltid kontaktas på post@presencosport.dk eller på 7550 6011
Henter produkter ...