Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Fantasi och lek

Fantasi och Lek 


Barnens utveckling är viktig


Barnens lärande och utveckling om sig själva och andra främjas genom lek och fantasi. Vi vet hur viktigt detta är och därför har vi samlat en mängd olika utrustningar och rekvisita i form av lekköksartiklar, dockhus, gosedjur, kostymer och mycket mer, som hjälper barnen att leka och ha roligt i timmar och de kan leva i sin fantasivärld och göra rollspel.

Lek och fantasi inomhus


Vårt stora utbud av lekköksartiklar kan användas av små kockar och köksägare när de förbereder den bästa måltiden för familjen eller vännerna. Om ditt barn har en större önskan om att bli djurskötare kan du också hitta ett stort urval av olika djur. Det finns till exempel djur som du ser i djurparken, djur på gården eller djur i havet.

Om ditt barn har mer eld i magen och behöver bränna ut lite energi kan de göra det med de roliga skumdelarna. Här kan både små och stora barn leka roliga lekar där de använder en del av sin energi. Dessutom tränar de sin balans, eftersom det krävs balans för att klättra runt med de olika skumdelarna.

Lek och fantasi utomhus

Om du vill göra din trädgård mer barnvänlig och spännande kan du titta på sandlådor.
Här hittar du verktyg som kan användas i sandlådan som spadar, kratta och hinkar, men också skydd för sandlådan i form av presenningar och nät, så att du bland annat kan hålla djuren borta från sanden när sandlådan inte bliver använd.

Henter produkter ...