Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Bordtennis

Bordtennis Tillbehör och UtrustningHitta all bordtennisutrustning du behöver!

På Presenco Sport hittar du ett brett utbud av olika utrustningar för att spela bordtennis. Det finns för dig som spelar på elitnivå, för nybörjaren, för den erfarne spelaren och för dig som ännu inte har börjat spela bordtennis. Vi har allt från bordtennisbollar, bordtennisbord utomhus och inomhus till flera olika träningsrobotar!

Världens snabbaste sport

Bordtennis är en otroligt rolig och snabb sport.
Det kallas faktiskt världens snabbaste sport eftersom den mycket lätta och lilla bollen kan nå hastigheter på omkring 150 km/h vid ett hårt slag.

Du kan också bli en del av denna sport och lära dig att slå en bordtennisboll hårt själv.
Vi har all utrustning som du behöver, beställ bara hem den och du är redo att spela bordtennis.

Spela bordtennis hela året runt

Som i alla andra sporter krävs det mycket träning för att bli bra på spelet.
Därför är det perfekt att bordtennis kan spelas året runt - både inomhus och utomhus. Inomhus är dock det vanligaste, och det är också det man ser vid OS och andra mästerskap.

För inomhusbruk har vi ett utbud av bordtennisbord, nät och annan bordtennisutrustning för inomhusbruk som hjälper dig att bli bättre. Dessutom erbjuder vi även bordtennisuppsättningar och spara packar som är perfekta för klubbträning eller idrottslektioner i skolan.

Bra service, bättre råd när du handlar hos oss

I vår webbshop har vi samlat hela vårt sortiment av utrustning för racketsporter, och vi håller webshopen uppdaterad med nya produkter så att vi alltid har det bästa att erbjuda dig.

Om du fortfarande har frågor om utrustningen kan du ringa oss på 7550 6011 eller skicka ett e-postmeddelande till post@presencosport.dk. Vi är alltid redo att hjälpa dig med råd och ett brett utbud!

Du kan läsa mer om bordtennis här: Bordtennis

Henter produkter ...