Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Handbollar

Handbollar


I vår webbshop hittar du ett brett utbud av utrustning för handboll. Allt från handbollsmål till träningsredskap och kläder för handbollsspelaren.

Handbollsmål och nät för handbollsmålVi erbjuder handbollsmål för både inomhus- och utomhusbruk.
Om du behöver ta bort handbollsmålen i hallen när de inte används kan du köpa en transport- och förvaringsvagn till dem.

Behöver du lite skoj i handbollsträningen så hittar du även skjutplattor för handbollsmål där det gäller att slå i hålen i kastplattan.

Harts för handboll


Harts är oumbärligt för många handbollsspelare. När du använder harts får du ett optimalt grepp i bollen. I de flesta handbollsklubbar börjar man använda harts från U12.

Hartset kan vara svårt att ta bort från kläder och bollar. Här kan du även få hjälp med t.ex. harts rent.Handbollar


I vår webshop erbjuder vi både handbollar för tävling och träningshandbollar. Du hittar handbollar från bl.a. Hummel, SELECT och Molten som alla finns i olika kvaliteter och storlekar.

I webshopen hittar du även mjuka handbollar och skumhandbollar, som är optimala för handbollsträning av barn, då du kan spela övningarna i och ge dem känslan av bollen och spelet.

Handbollskläder från SELECT


Vi erbjuder kläder för handbollsspelare från SELECT. Här får du spelarkläder och träningskläder som är tillverkade i snabbtorkande, andningsbart och slitstarkt material.

Träningsrekvisita för handbollsträning


Vi har i stort sett allt du behöver av utrustning för handbollsträning: koner, hastighetsmätare, taktiktavlor och mycket mer här. Se hela utbudet av träningsrekvisita här.

Besök även webshopen och se det stora utbudet för Beachhandboll. Du kan även hitta vår uppblåsbara handbollsplan, som är enkel att sätta upp för en omgång beachvolleyboll.

Har du frågor om handbollsutrustning är du varmt välkommen att kontakta oss på post@presencosport.dk eller 75506011. Vi hjälper och guidar dig gärna när du behöver köpa utrustning för handboll.


Henter produkter ...