Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Utrustning för rehabilitering

Utrustning för rehabilitering 


Det är ett mycket mångsidigt sortiment av behandlingsutrustning som du hittar när du tittar på sortimentet. Vi är övertygade om att du kommer att hitta precis det du behöver för att hjälpa dig eller dina patienter att bli bättre så snabbt som möjligt.


Akupunktur


Här hittar du allt om akupunktur så att du kan ge dina patienter den bästa servicen. Du hittar produkter som akupunkturmodeller för övningar och visualisering. Affischer om akupunktur som du kan använda som ett verktyg för inlärning eller som användbar information på din klinik. Slutligen finns det naturligtvis akupunkturnålar och ett smart akupunkturplåster.


Bandager och tejp


Här hittar du bandage för knän, armbågar, fötter, händer osv. Dessutom har vi ett stort utbud av sporttejp för att hålla muskler eller små spänningar på plats så att du kan utöva din sport trots mindre besvär, samt olika tillbehör till sporttejp.


Rörelseträning


Här hittar du produkter för balansträning i form av Pedalo-produkter. Dessutom har vi Move 1.0 arm- och bentränare, som är perfekt för dem som sitter ner större delen av dagen och behöver vara lite aktiva under dagen.


Henter produkter ...