Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Hall & Stadium

Hall och Stadium Utrustning


Tränar- och undervisningsutrymmen


Utrustning till sportanläggningar, som vi presenterar på följande sidor, omfattar också alla de utrymmen som omger själva sportytan: Redskapsrum, idrottslärarrum och omklädningsrum samt utformningen av de utomhusområden som omger en sporthall.


Redskaps- och omklädningsrum


Vårt urval av redskaps- och garderobsskåp är lika stort som kravet vi har på dem: Naturligtvis uppfyller vi både förutsättningarna i det utrymme som finns tillgängligt och sportutövarnas behov, när ett omklädningsrum ska inredas. Och eftersom även ett skåp blir som en perfekt samarbetsparter för sportutövare och tränare eller lärare, så erbjuder vi modulsystem som går att anpassa individuellt. Detta är inget problem för oss, vi planerar och realiserar gärna ditt omklädningsrum från A till Ö.


Tillbehör till sportutrymmen


Hos oss får du inte bara hela paketet med sportredskap och inredningen av utrymmena, utan även tillbehören. För det första används ett sportutrymme ofta multifunktionellt, och för det andra ska åskådarna vid ett sportarrangemang alltid vara välinformerade. För detta ändamål erbjuder vi både ljudsystem och poängtavlor, men även inventarier och den umbärliga första hjälpen-utrustningen för tränare, lärare och instruktörer. Dessutom innehåller sortimentet även många tillbehör för vaktmästaren som städar upp i sporthallen efter slutsignalen.

Henter produkter ...