Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00

Retur

Vi byter gärna ut en vara oavsett om det beror på fel beställning, storlek eller om köpet helt enkelt annulleras. Vi krediterar köpet enligt reglerna nedan, men endast när varorna har mottagits i gott skick. Kreditnota kan kvittas mot andra fakturor.

- Upp till en månad efter leverans krediteras 100% av värdet på de returnerade varorna
- Upp till 3 månader efter leverans krediteras 50% av värdet på de returnerade varorna
- Upp till 6 månader efter leverans krediteras 25% av värdet på de returnerade varorna

Detta gäller dock inte varor som tillverkats på beställning, upphandlade varor och skrymmande varor. Retur eller utbyte av varor kan dock endast ske gratis, i originalförpackning och endast efter överenskommelse med Presenco Sport A / S.

Om du är privatkund returnerar vi varan oavsett om det beror på fel beställning, storlek eller om köpet helt enkelt annulleras. Vi måste dock meddelas inom 14 dagar efter att du har mottagit varan. Och vi måste ha mottagit varan i vårt lager senast 14 dagar efter att du har ångrat ditt köp. Du ordnar retur själv och bär risken för att föremålet försvinner eller skadas under vägen. Observera att vi krediterar varornas värde minus eventuella nedskrivningar, men endast när varorna har mottagits i gott skick. Ovanstående gäller inte varor som tillverkats på beställning, upphandlade varor och skrymmande varor. Returer eller utbyte av varor kan endast göras gratis, i originalförpackning och endast efter överenskommelse.

Fyll i och bifoga returformuläret nedan."

Kundnamn

Kundadress

Måste fyllas i*

Fyll i, skriv ut och bifoga formuläret med artikeln om du returnerar den