Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00

Retur

Vi byter oftast gärna ut en vara oavsett om det beror på fel beställning, storlek eller om köpet helt enkelt annulleras. Vi krediterar köpet enligt reglerna nedan, men endast när varorna har mottagits i gott skick. Kreditnota kan kvittas mot andra fakturor.

- Upp till en månad efter leverans krediteras 100% av värdet på de returnerade varorna
- Upp till 3 månader efter leverans krediteras 50% av värdet på de returnerade varorna
- Upp till 6 månader efter leverans krediteras 25% av värdet på de returnerade varorna

Detta gäller dock inte varor som tillverkats på beställning, upphandlade varor och skrymmande varor. 

Retur eller byte av varor kan dock endast ske på egen bekostnad, i originalförpackning, om varan är oanvänd och endast efter förhandsöverenskommelse med Presenco Sport A/S.

Om du är privatkund returnerar vi varan oavsett om det beror på fel beställning, storlek eller om köpet helt enkelt annulleras. Vi måste dock meddelas inom 14 dagar efter att du har mottagit varan. Och vi måste ha mottagit varan i vårt lager senast 14 dagar efter att du har ångrat ditt köp. Du ordnar retur själv och bär risken för att föremålet försvinner eller skadas under vägen. Observera att vi krediterar varornas värde minus eventuella nedskrivningar, men endast när varorna har mottagits i gott skick. Ovanstående gäller inte varor som tillverkats på beställning, upphandlade varor och skrymmande varor. Returer eller utbyte av varor kan endast göras gratis, i originalförpackning och endast efter överenskommelse.

Om du vill returnera en vara, vänligen läs först och främst igenom, fyll i, skriv ut och bifoga vårt returformulär tillsammans med paketet, så vet vårt lager och vi om du vill ha återbetalning, byte eller något annat. Behöver du en annan storlek, färg eller vikt köper du helt enkelt rätt vara i webshopen, så slipper du vänta på att vi ska hantera returen. Köp dessutom gärna en returetikett från t.ex. Paket.se, där du själv kan välja transportör. OBS Tänk på att du måste komma ihåg att välja "företagsadress", så att paketet inte hamnar i en paketbutik eller returneras till dig. Vänligen avmarkera DAO, eftersom de kräver att paketet måste placeras.

Kundnamn

Kundadress

Måste fyllas i*

Fyll i, skriv ut och bifoga formuläret med artikeln om du returnerar den