Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Aktivitetsspel

Aktivitetslekar


Stort urval av aktiv lekutrustningspil


Om du också kämpar med att hålla barnen aktiva har du kommit till rätt ställe. På den här sidan hittar du ett stort urval av aktivitetslekar och lekredskap som skapar en rolig och underhållande atmosfär, allt med det gemensamma målet att få dig och alla runt omkring dig att delta aktivt.

För att göra det lättare för dig har vi delat in våra produkter i kategorierna nedan, så att du enkelt och snabbt kan hitta exakt det produkt du söker. Oavsett om du letar efter produkter för utomhusbruk eller inomhusbruk kan vi erbjuda allt.


Krolf:


Har du provat att spela krocket tidigare och gillat det? Om så är fallet bör du definitivt prova krolf, som ofta kallas krockets storebror. Ett väldigt roligt spel som vanligtvis används mycket inom senioridrotten. Krolf spelar på både EM- och VM-nivå.

Om du vill prova krolf kan du besöka kategorin här där du hittar många olika varianter och både set och olika tillbehör.

I kategorin hittar du många olika krolfset beroende på var och med vem du vill spela med. Om du till exempel vill ha ett set för familjesammankomster kan du ta en titt på det här setet, som är speciellt blandat för familjen. Om du letar efter en uppsättning för klubben eller föreningen kan du läsa mer om denna packen, som är ganska omfattande.  


Bra service, bättre råd vid köp av aktivitetsspel ;

Du kan hämta vår särskilda katalog för sport, tennis och simning. Du kan ladda ner vår katalog här.

Vi ser till att kontinuerligt uppdatera vår webshop med nya och spännande produkter, så håll dig uppdaterad på vår nyhetssida där du hittar de senaste produkterna.

Om du har frågor om våra produkter kan du alltid kontakta oss på post@presencosport.dk eller 7550 6011.

Henter produkter ...