Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Bildkonst | Handarbete

Bildkonst och hantverk 


Stort urval för det kreativa hörnetHär kan du hitta många olika saker för ditt nästa handarbetsprojekt. Du kan välja från ett sortiment som omfattar målarverktyg, klipp och klistra, förvaringslådor, bildutskrifter, färgutskrifter och mycket mer. Du får möjlighet att släppa loss din kreativitet, lek och fantasi för att förbättra din inlärning. Det finns gott om möjligheter att vara kreativ tillsammans med andra.

Var kreativ utomhus


Vill du och dina barn njuta av det fina vädret och samtidigt vara kreativa med era målarkunskaper? Ge mig då din pensel, ditt förkläde och din bricka, för med vår utomhusmålningsvägg kan du gå ut och måla.

Du kan lätt ha fler än en eftersom den kan köpas för både 3 och 4 personer. Du kan skriva ner dina idéer på papper eller direkt på den genomskinliga målarytan. Eftersom pappret är lätt att fästa på tavlan kan du enkelt använda pennor och kritor. Den är idealisk för hemmet och skolan och passar utmärkt för undervisning. Målningsväggen kan stå utomhus.

Om du hellre vill sitta och roa dig kreativt är våra bildramar ett utmärkt alternativ för dig. Här utformar du ramen själv genom att måla, rita och skära i kanterna för att göra den personlig. Ramarna är tillverkade av kraftig kartong och finns i olika former.Bra service, bättre råd vid köp av konst och hantverk


Vi uppdaterar regelbundet vår webbshop med nya och spännande produkter, håll dig uppdaterad på vår nyhetssida eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Om du har frågor om våra produkter kan du alltid kontakta oss på post@presencosport.dk eller 7550 6011.

Henter produkter ...