Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Genoptræning | Behandling

Utrustning för rehabilitering 


Det är ett mycket mångsidigt sortiment av behandlingsutrustning som du hittar när du tittar på sortimentet. Vi är övertygade om att du kommer att hitta precis det du behöver för att hjälpa dig eller dina patienter att bli bättre så snabbt som möjligt.


Akupunktur


Här hittar du allt om akupunktur så att du kan ge dina patienter den bästa servicen. Du hittar produkter som akupunkturmodeller för övningar och visualisering. Affischer om akupunktur som du kan använda som ett verktyg för inlärning eller som användbar information på din klinik. Slutligen finns det naturligtvis akupunkturnålar och ett smart akupunkturplåster.


Bandager och tejp


Här hittar du bandage för knän, armbågar, fötter, händer osv. Dessutom har vi ett stort utbud av sporttejp för att hålla muskler eller små spänningar på plats så att du kan utöva din sport trots mindre besvär, samt olika tillbehör till sporttejp.


Rörelseträning


Här hittar du produkter för balansträning i form av Pedalo-produkter. Dessutom har vi Move 1.0 arm- och bentränare, som är perfekt för dem som sitter ner större delen av dagen och behöver vara lite aktiva under dagen.


Bänkar | Träbänkar


Här hittar du ett brett utbud av bänkar och träplankor för gymnastik, stretching och balansering.


Cupping-massage


Cuppingmassage har blivit allt mer populärt under de senaste åren eftersom den används av toppidrottare världen över. Den blev särskilt populär genom supersimmare Michael Phelps under OS 2016, då han sågs med märken från kopparna som sitter kvar ett tag efter behandlingen.    


Gangrän


Gångstängerna är perfekta för sjukhus, vårdhem, rehabiliteringscenter och kliniker/praktiker. Det är ett utmärkt sätt att träna upp sin gångförmåga om man har varit offer för en traumatisk olycka.


Mätutrustning


Här hittar du mätutrustning i många olika former och varianter. Vi har till exempel analysvågar, kraftmätare, lungometrar, stoppklockor, reflexhammare, blodtrycksmätare och gradskivor.  


Medicinväska


Här hittar du allt för fysioterapeuten som är på resande fot eller kanske arbetar för ett idrottslag. I vårt sortiment hittar du bandage, första hjälpen-kit, ispåsar och spray, plåster och salvor.


Ribbor


I kategorin Ribbor hittar du olika ribbor för rehabilitering, fysisk träning etc.


Verktyg för triggerpunkter


Om du använder triggerpunktsverktyg och letar efter nya produkter är det här rätt ställe att leta. Här hittar du ett stort och varierat urval av verktyg för triggerpunktsmassage.

Henter produkter ...