Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Friidrott packer

Friidrott Packe | Friidrottsutrustnings sparapackeVi erbjuder en packe med friidrottsutrustning för skolor och klubbar. Köp en packe som är speciellt sammansatt för att köra andra discipliner inom friidrott. Träna på en rad olika löp-, hopp- och kastdiscipliner med de här packen för friidrott och spara pengar vid köp.

Spring, hoppa, kasta. Friidrott är en mångsidig sport för både barn och vuxna.

Sportpacke för löpningEn utrustning för löpning inom friidrottsträning innehåller utrustning som är speciellt avsedd för löpning. Här finns allt du behöver: Startblock, stoppur, hinder, stafettstänger.

Idrottsutrustning för barnIntroducera barnen till idrottsvärlden. Utöva friidrott och prova dig fram i flera olika discipliner. Du kan till exempel prova sprint, långdistans, hinder, stavhopp, spjut, kulstötning och mycket mer. Om du köper ett friidrottspacken för barn får du friidrottsutrustning för alla discipliner för att inspirera barn att börja med friidrott.´

Startpaketet för friidrott är särskilt utformat för att introducera alla friidrottsgrenar för barn på ett säkert och roligt sätt.

Hoppa över häcken för nybörjareFör en nybörjare kan det vara gränsöverskridande att hoppa över en häck. Om du köper ett av våra friidrottspackar med häckar får du friidrottshäckar som är särskilt lämpliga för nybörjare. Häckarna är gjorda av ett material som hindrar dig från att träffa häcken.

Friidrottspacke för kastdisciplinerFriidrottsutrustningen för olika kastdiscipliner innehåller friidrottsutrustning som spjut, diskos, hammare, som alla är mjuka och lämpliga för barn. Detta ger barn och nybörjare större förtroende för att de inte kommer att skada sig samt att dessa redskap inte väger så mycket jämfört med traditionella redskap.

Inom friidrotten finns det fyra kastdiscipliner: kulstötning, diskuskastning, hammarkastning och spjutkastning, och du kommer att få möjlighet att prova dem utan rädsla.

Ring eller skriv till oss om friidrottstillbehör, särskilt för barn.

Om du har några frågor om friidrottsutrustning för barn är du välkommen att kontakta oss på post@presencosport.dk eller på 7550 6011. Vi hjälper och vägleder dig gärna när du ska köpa rätt friidrottsutrustning.

Om du vill läsa mer kan du klicka här: Friidrott


Henter produkter ...