Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Ytdesinfektion

Desinfektion av ytor

Letar du efter ett mycket kompatibelt ytdesinfektionsmedel för ditt hem eller kontor? Här hittar du precis vad du söker!

Desinfektion av ytor är oerhört viktigt på en klinik, men säkert också hemma i huset eller lägenheten. En klinik som inte är ren kan ofta leda till att du eller dina patienter blir sjuka. Därför är det viktigt att alltid desinficera de ytor du arbetar med så att de alltid är rena när nästa patient kommer. På så sätt kan du också uppnå större tillfredsställelse hos patienterna. Detta gäller även i hemmet, där barnen ofta tar med sig olika bakterier i form av lera, smutsigt vatten, gräs osv. Det är här som ytdesinfektion kommer till sin rätt.

Hos Presenco Sport hittar du ett bra urval av produkter för ytdesinfektion, till exempel denna NewGenn Antimicrobial Cleanser, som är perfekt för kakelplattorna på din klinik. Därför passar den också bra hemma på matbordet eller köksbordet. Den fungerar extremt effektivt mot virus och bakterier och är dessutom ganska hudvänlig, så du behöver inte oroa dig för att få den på dig. Den levereras i en nebulisatorflaska som gör den mycket lätt att använda och innehåller 500 ml.

Bacillol AF desinfektionsmedel är för dig som har en egen klinik eller praktik. Denna produkt från Bacillol AF är lämplig för snabb desinfektion av alkoholbeständiga ytor inom läkemedels- och livsmedelsindustrin. Till skillnad från NewGenn är den ganska kraftfull, så handskar rekommenderas. 

Vi har också denna smarta produkt DESTIX desinfektionsdukar i dispenserbox. Här får du fuktiga desinfektionsservetter som är perfekta för att torka av ytor som en bricka eller ett metallbord. Du får fräschhet, renlighet och hög hygien när du använder dessa våtservetter.

Du hittar fler fantastiska produkter om du tittar på vårt sortiment.


Henter produkter ...