Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Oljor | Cremer | Vätskor

Massageoljor | Krämer | Lotioner

Letar du efter massageoljor, parfymerade lotioner eller desinfektionsvätskor? Du har kommit till rätt ställe!

På Presenco Sport hittar du ett stort och varierat utbud av olika massageoljor, vätskor och krämer för hudvård och massage. Vi har ett stort urval av kylande olja, massagelotion, massageolja och massagecreme | värmande kräm. Du har alltså gott om möjligheter att hitta just den produkt du söker. Det kan till exempel vara SELECT Muscle Warmer eller Massage Oil från Acai.

Det är viktigt att vi tar väl hand om vår hud och vårdar den så att vi kan hålla oss friska och må bra med vår hud och kropp. Det är också en av anledningarna till att vi har valt att fokusera på detta, eftersom vi vill att du ska trivas och känna dig bekväm. Vårt sortiment är lämpligt för kliniker och mottagningar, men kan också användas i hemmet. Om vi skulle lyfta fram några fler produkter än de två ovan nämnda, skulle denna Aserve Massage Oil/Cream vara ett bra val. Den är perfekt för kliniker och praktiker eftersom den finns i en 5 och 10 liters hink, så den kan hålla länge, förmodligen i flera år om den stod hemma.

Vi har också Aserve Mild Heat Balm, perfekt för skador eller ömma områden som behöver värme.
Den finns i medium och stark styrka, beroende på vad du är mest intresserad av. Balsamet hjälper till att öka blodflödet i kapillärerna, som är de främre delarna av venerna.

Du hittar mycket mer än vad vi har lyft fram här, så du får gärna bläddra igenom vårt breda sortiment, vi är säkra på att du hittar något som du kan använda. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att skriva eller ringa oss. Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Henter produkter ...