Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Skapa | Förvaring | Garderob

Skapa | Förvaring | Garderob

Kolla in vårt stora utbud av kontor, förvaring och garderob! Letar du efter skåp för din studio, ett skåp för skolan eller ett garderobskåp för kontoret? Här hittar du säkert det du söker!

På Presenco Sport har vi ett stort urval av skåp för olika användningsområden. Vi har till exempel garderober, klädställ, skåp och produkter för omklädningsrum och hyllor. Alla produkter är av hög kvalitet och gör din vardag lite enklare. Du behöver inte oroa dig för om du kan byta om eller inte, eller hänga upp jackan så att den inte behöver ligga på skrivbordet.Garderober

Vårt sortiment av garderober är perfekt för omklädningsrummet på jobbet, vi har ett brett urval med många olika produkter som varierar i storlek och stil. Gemensamt för dem är att de har plats för både kläder och förvaring av väskor och andra tillhörigheter. 

Vi har till exempel den här garderoben som har gott om plats för dina kläder och bra förvaringsutrymme för skor, mappar, värdesaker etc. Vi har också mer klassiska garderober som du kanske känner till från olika collegefilmer från USA. Garderoben med plats för dina kläder och en hylla för antingen skor, mappar, böcker eller något annat.

Dessutom hittar du många fler garderober, som nämnts i olika storlekar, varianter och färger. Utforska gärna och se om du inte hittar din nästa garderob.

 

Omklädningsrum

Under kategorin omklädningsrum finns de klassiska omklädningsbänkarna som nästan alla danskar känner igen från sin lokala idrottshall eller klubb. De är superpraktiska och har ett klassiskt utseende.

Det finns gott om sittplatser och krokar för att hänga upp jackor och andra saker. Vi har till exempel varianter som denna omklädningsbänk Standard, omklädningsbänk med metallkrok.


Klädhängare

Den här kategorin behöver inte presenteras särskilt mycket, vi känner alla till klädkrokar och vet hur och var vi kan använda dem. Men låt inte det hindra dig från att kolla in vårt sortiment av klädkrokar. Vi har den klassiska klädställningen, den här vägghyllan för träningsmattor eller den här klädställningen för gym, skola eller dagis, vägghylla för hopprep.

Hylla | Utrustningsskäp

Under denna kategori hittar du olika ställningar, hyllor, vagnar etc. för förvaring av bollar, mattor etc. Vi har många olika versioner med olika syften. Vi har till exempel den här coola bollhållaren med plats för bollar, rep och gymnastikmattor. Det är ett 3 i 1 rack. Detta är dock bara ett av många utrustningsställ som gör det lättare för dig att hålla reda på all din utrustning.

Henter produkter ...