Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Massage | Wellness

Massage & Wellness | Utrustning för välbefinnande och massage

Vi har ett stort urval av massageutrustning, t.ex: Massagebollar, massagerullar, tejp och bandage, oljor och krämer, massageplattor och kilar för massagebollar och massagemaskiner. Utrustning för behandlingar, rehabilitering och skador.

Vi har ett stort urval av massagebollar och massageplattor/kilar

Vi har utökat vårt sortiment och har ett stort urval av stationära massagestrålar, justerbara massagestrålar och bärbara massagestrålar. Om du behöver en massagebricka för din arbetsplats, förening eller klinik kan vi hjälpa dig med detta. Våra massagejärn finns med många olika funktioner, ytor, färger och storlekar.

Du kan hitta våra lagerplattor och lagerkilar i en färg som matchar din massagebricka, om det är ett behov. För behandling av knän och lår rekommenderar vi dessa runda lagerkilar, som gör att du kan ge patienten en bättre behandling och bättre stöd. Annars har vi halvrunda, fyrkantiga och dämpade lagerkilar för din massageplatta.

Vi har också massageapparater med infrarött ljus och andra massageformer.Vi har också massageapparater med infrarött ljus och andra massageformer

Vi har massageapparater som är idealiska lösningar för att mjuka upp musklerna. Våra massageapparater kan användas både hemma och av professionella fysioterapeuter och idrottsterapeuter. För fötter, nedre delen av ryggen, låren, ljumskarna och ryggen har vi , Thumper Massager Versa Pro som har 13 olika massageinställningar.

Behöver du massagerullar eller massagebollar för rehabilitering ? 

Behöver du massagerullar eller massagebollar för rehabilitering?

På Presenco Sport har vi ett stort utbud av massagebollar. Vi har mjuka och hårda massagebollar, beroende på vilken skada eller ömhet du har. Som massagerulle har vi den här foam roller från Trigger Point, som har en hård och stabil insida och en mjuk utsida med massagezoner.

Vi foduserar på god service!

I vår webbshop har vi samlat hela vårt stora sortiment av massageutrustning, och vi ser till att uppdatera webshopen regelbundet! 

Om du har några frågor om våra produkter kan du ringa oss på 7550 6011 eller skicka ett e-postmeddelande till post@presencosport.dk. Vi är alltid redo att hjälpa dig med råd och ett brett utbud!

Klicka här för att läsa mer: Massage

Henter produkter ...