Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Undervisningshjälpmedel | Anatomi

Lär dig mer om anatomi | Anatomiposter och anatomiska modeller

Behöver du lärresurser, anatomiska modeller, posters för akupunktur, massage med mera? Då har du kommit till rätt ställe! Här hittar du också böcker, dvd:er, läromedel och anatomiska posters.
 
På Presenco Fysio hittar du ett brett utbud av läromedel för fysioterapi, massörer, medicinstudenter osv. Du kan hitta produkter för att lära dig anatomi, akupunktur, massage och mycket mer. Det kan handla om produkter som DVD’er, skelett, postersoch böcker.


Anatomiska modeller

Här hittar du ett brett utbud av utbildningsmaterial som lär dig allt om kroppen och dess uppbyggnad. Det är väldigt relevant oavsett om du är läkarstudent, fysioterapuet, massör eller något annat. Vi har modeller för akupunktur, demonstrationsfigurer, modeller av skallen, modeller av lemmar, modeller av ryggraden, modeller av skelett samt rörelseapparat.


Anatomiska posters

Här hittar du olika posters och 3D-diagram över kroppen och dess uppbyggnad. Vissa posters täcker hela kroppen, medan andra är mer specifika och fokuserar på armen, benet eller något annat. Du kan se alla posters i följande tre kategorier: 3D-tavlor, posters av muskuloskeletala systemet, posters för behandling.


Anatomiska T-shirts

Om du gillar roliga och annorlunda t-shirts, eller om du bara är galen i kroppens anatomi, är detta något för dig. Vi har t-shirts med bilder av hjärnan, foten, huvudet, magen, skelettet, matsmältningssystemet, örat osv.


Läromedel

Här hittar du ett brett utbud av böcker, CD’er, DVD’er och flashcards för undervisning i kroppens anatomi. Perfekt för extra lektioner hemma. Du kan sitta lugnt i soffan och titta på en video eller lyssna på en CD.

Henter produkter ...