Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Bänkar | Träbänkar

Bänkar och Träplankor

Behöver du en träningsbänk för din idrottsklubb eller träning? Välj mellan olika träningsbänkar!


Träsockel


Vi har ett brett utbud av träpinnar som passar perfekt i ditt gym. Träsockeln är ett mycket populärt redskap för gymnastikföreningar. Träskenor och träbänkar har alltid använts flitigt av olika gymnastikföreningar. Träpinnar kan användas till många saker, till exempel kan du hoppa över dem genom att placera en studsmatta eller en hoppbräda framför dem så att du har en startpunkt. Det är också ett bra verktyg för att spela "Jorden är lava", eftersom den tar mycket plats och är lätt att flytta runt på.

Sockeln kan också användas för att sträcka ut benen och ryggen, till exempel genom att placera benen eller armarna på sockelns lädersits, varifrån du kan sträcka ut dig.

 


Gymnastikbänkar 


Gymnastikbänkar för olika spel och gymnastik. Vi har bänkar i alla storlekar och med olika monteringsmetoder. Hitta din träningsbänk här.

En gymnastikbänk kan användas till många saker, eftersom den är extremt mångsidig när det gäller hållbarhet. Den kan användas som vad den är: en bänk. Den kan också användas som balansbalk för barn, eftersom den är lite bredare och därmed också lite säkrare än de klassiska tunna balansbalkarna. Den kan användas för att hoppa över, sätta sig ner på eller som en övergång om du leker "Jorden är lava" med yngre barn.Vårt urval


Vi har ett stort och mångsidigt utbud av gymnastikbänkar. De finns i olika utföranden och storlekar. Vi har stora och långa bänkar, bänkar för barn, vagnar för bänken, hjul för bänken osv.
Du kan alltså hitta precis vad du behöver för ditt gym.
 

Henter produkter ...