Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Första hjälpen | Medicinväske

Första hjälpen | Medicinväske


Letar du efter första hjälpen-utrustning av hög kvalitet? Du har kommit till rätt ställe! Välj bland många band, sprutor och issprayer och mycket mer!

Under kategorin Medicinväskor hittar du också vårt utbud av bandage, ispåsar och spray, plåster och salvor.


Medicinpåsar 


Medicinväskor är perfekta för fysioterapeuter som arbetar för ett idrottslag och som måste kunna agera snabbt och hjälpa sina spelare om de skadar sig under en match. Därför är vi också glada över att kunna erbjuda ett brett utbud av medicinska väskor, förbandslådor, ispackningar och mycket mer.

Medicinväskor bör alltid innehålla artiklar som ispaket för att hjälpa till att kyla ner ett utsatt område. Tape är mycket viktigt, till exempel för att ge stöd till en fotled, handled eller andra utsatta delar av kroppen som behöver spännas fast så att idrottaren kan utföra sitt arbete utan alltför mycket smärta. Kinesiotape är till exempel mycket populärt nuförtiden eftersom det är bra för att gå in och hjälpa områden med smärta och obehag. Hudrengöringsmedel, plåster och värmekrämer är tre saker som också är mycket viktiga, eftersom de kan lindra mycket av den ömhet som kan uppstå. Hudrengöringsmedel kan gå in och rengöra såren så att bakterier/infektioner inte kommer in, och plåster håller dem stängda så att de inte börjar blöda på andra.

De ska vara lätthanterliga och lätta, eftersom de oftast måste köras med för att komma till den skadade utövaren så snabbt som möjligt.

Du är välkommen att titta på vårt utbud av medicinska väskor och kontakta oss om du har några frågor om vad du ska välja eller om du har andra frågor.Henter produkter ...