Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Mätutrustning

Mätutrustning


Letar du efter en enhet för att mäta greppstyrka eller BMI? Du hittar detta och mycket mer!

Hos Presenco Sport hittar du ett stort urval av mätinstrument som har mycket olika användningsområden. Vi har till exempel mätutrustning som lungmonitorer, måttband, höjdmätare, vinkelmätare, kraftmätare, blodtrycksmätare och analytiska vikter. Vi har därför ett brett utbud och hoppas att du hittar det du söker.

 

Analytiska Vikter


Hos oss hittar du analysvågar för att mäta kroppens tillstånd, oavsett om den mår bra eller dåligt. Vi har till exempel den utmärkta TANITA-analysvågen | BC 545N. Den är av högsta kvalitet och ger dig resultat baserat på ålder, kön, längd och vikt. På så sätt får du de mest exakta uppgifterna. Maskinen kan visa fett- och muskelmassa individuellt för varje ben och arm.

Det är därför en maskin av högsta kvalitet med många fler funktioner än de som nämns här. Du kan hitta andra modeller under analysskalor.


Effektmätara


Kraftmätare är bra för att mäta styrkan i dina händer. Det är därför en optimal klinisk produkt, eftersom du snabbt kan bedöma patientens styrka utifrån hur hårt de kan pressa. Dessutom är den också bra hemma, eftersom du kan hålla koll på din styrka, till exempel om du har fått den testad av din sjukgymnast eller läkare.

Digital handkraftsmätare inkl. väska är en handkraftsmätare av högsta kaliber. Den är optimal för kliniker eftersom den levereras i en robust väska, har en USB-kabel för dataöverföring, en lättläst LCD-display och kan lagra upp till 40 testresultat. Den har ett elektroniskt kalibreringssystem.

Om du behöver en kraftmätare för hemmet är Balloon-manometern att föredra. Den är ganska mycket billigare och tar inte mycket plats, så den kan lätt packas undan och hämtas när du behöver den.

Reflexhammare


Se vårt utbud av reflexhammare i olika storlekar, former etc. Vi har den klassiska reflexhammaren, reflexhammaren med trekantigt huvud, reflexhammaren med runt huvud och reflexhammaren med känselhjul.


Henter produkter ...