Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Rörelseutbildning

Rörelseträning

Letar du efter professionell utrustning för din praktik för att träna personer med känsel- och gångsvårigheter? Du har kommit till rätt ställe! Välj mellan många högkvalitativa enheter!

Hos oss hittar du ett bra urval av produkter för rörelseträning, så att du kan hålla din kropp stabil och i god form, oavsett om du är 20 eller 70 år, är en stabil kropp viktig för ditt välbefinnande.


Pedalo


Vårt utbud av Pedalo för rörelseträning består av tre av deras verktyg för stabiliseringsträning. De är perfekta för att stärka din sensoriska kontroll av hållning och rörelse. Det är därför en produkt som lämpar sig för kliniker och privata hem.

Även de minsta obalanserna och instabiliteten fångas upp av stabilisatorn, som behandlas med hjälp av den mycket känsliga och tredimensionella handlingsplattformen. Stabilisatorn används ofta av elitidrottare, som använder den som en optimerande faktor i sin rörelseprocess och förkortning av reaktionstiden.

De är gjorda i ett metallstativ som är lätt att ta isär och sätta ihop när de används. Den är därför lätt att förvara när den inte används. 

 


Övriga


Förutom Pedalo-produkterna hittar du även ARTZT vitality Bioswing och Sport-Tec arm- och bentränare. Arm- och bentränaren är perfekt till jobbet, till exempel, där den kan placeras under skrivbordet, vart du sedan kan sitta och trampa, så att du rör på dig och får motion även om du sitter ned varje dag. Bioswing används för att aktivera neuromuskulära impulser som kan kännas i hela kroppen. Det har alltså en stor effekt på hela kroppen.

Henter produkter ...