Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Första hjälpen-kit | Medicinväska

Första hjälpen-kit | MedicinväskaKolla in vårt utbud av första hjälpen-kits! Behöver ditt idrottslag ett första hjälpen-kit för sidlinjen? Här hittar du säkert det du söker!

Första hjälpen-kitHos oss kan du hitta olika första hjälpen-kit, perfekt för fysioterapeuten som arbetar för ett idrottslag och som måste kunna reagera snabbt och ge den första förebyggande hjälpen om en spelare har skadat sig. Det kan till exempel vara denna SELECT First Aid Bag med hjul. Den har ett stort fack på 50 liter och har hjul så att du kan rulla runt den. Dessutom har den naturligtvis ett handtag när du behöver reagera snabbt och du behöver komma ut på fältet.

En annan bra modell är denna SELECT Junior Medicine Bag. Den har en storlek på 23,7 liter, vilket innebär att den är betydligt mindre än den tidigare nämnda modellen, men fördelen med den här modellen är innehållet. Du får plåster, isförpackningar, tejp, elastiska bandage, värmekräm med mera, så du får en väska som du inte behöver köpa in.

Första hjälpen skåpFörutom medicinväskor har vi också första hjälpen skåp som passar utmärkt för kliniker och mottagningar. Våra skåp levereras med tillbehör, så du behöver inte oroa dig för att behöva köpa dessa. Det här snygga skåpet med levereras med ett stort antal tillbehör. Skåpet innehåller bland annat 2 bandagehanddukar, gipsbandage, tyger, handskar, olika aludermförband och mycket mer.

Om innehållet i skåpet skulle ta slut, har vi naturligtvis också påfyllningspaket för dig. Detta påfyllningskit innehåller till exempel bandage, aludermförband i många olika storlekar, våtservetter, handskar och mycket mer. 

Henter produkter ...