Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Gips

GipsLetar du efter plåster och bandage? Då har du kommit till rätt ställe, för vi har ett stort urval av olika plåster.

Vi har plåster från Urgosoft, Hansaplast och Leukomed. Gemensamt är alla tre märkena tillverkade av högsta kvalitet. Deras plåster har god hållbarhet och andningsförmåga.

UrgosoftUrgosoft är ett flexibelt sårförband med utmärkt luftgenomsläpplighet, vilket gör det extremt hudvänligt och lätt att ta bort från huden utan att lämna limrester. Plåstret är också tillverkat av ett speciellt skyddande fleecetyg som gör att såret kan läka optimalt utan att plåstret går in och fastnar i såret.

HansaplastVi kan erbjuda dig två modeller av Hansaplast, nämligen modellen Soft och modellen Elastic.
Elastik är ett sårförband med hög vidhäftningseffekt i kombination med hög luftgenomsläpplighet. Soft-modellen är tillverkad av ett flexibelt tyg som förhindrar att plåstret fastnar i såret. Detta gips är mycket hudvänligt och har ett kombinerat luft- och vattenpermeabelt limskikt. 

LeukomedSlutligen kan vi erbjuda Leukomed sårförband. Plåstret är tillverkat av elastisk polyesterfilt. Den har en hög absorptionsförmåga och mycket god hudtolerans. Detta plåster är perfekt för kirurgiska sår, eftersom sårförbandets sterila egenskaper förhindrar infektioner. Liksom de andra plåstren är Leukomed luftgenomsläppligt. Den levereras i en förpackning med 5 stycken. 

 

Henter produkter ...